Lær Japansk Ansiktsmassasje, Naturlig Ansiktsløft.

Oppdatert: aug. 3


Bli en av de første som kan tilby denne naturlige og helsefremmende ansiktsmassasjen i Norge!

Kurset består av et intensivt seminar med mye praksis og høyt teknisk nivå.

Kurset passer for helsepersonell, manuellterapeuter, naturterapeuter og andre som har interesse for naturlige behandlingsmetoder, og for hudterapeuter, hudpleiere og spa medarbeidere som ønsker å tilby behandlingen som et av flere behandlingstilbud.

Dato: 17. og 18. oktober 2020, kl. 09:00 - 17:00.

Intropris: 3900.- per person

Kursholder: Gisela Munoz

Påmelding:

93643634 / e-post: giselababsvik@yahoo.es

Påmeldingsfrist: 09. oktober 2020 - Begrenset antall plasser

Kurssted & Besøksadresse:

Manos Terapi

Fremskridt 2, Fredrikstad

Hva innebærer denne massasjen?

Denne japanske ansiktsmassasjen er en kombinasjon av konsepter fra den tradisjonelle japanske medisinen, og massasjeteknikker som har vært utviklet og modernisert fra "Amma" (tradisjonell japansk massasje som betyr å presse / frottere) i de siste 500 årene.

Selve behandlingen er basert på:

- Stimulering: Med raske og rytmiske bevegelser settes blodsirkulasjonen i gang via flottering, fingerpress og perkusjonsteknikker som roer ned stramme muskler.

- Lifting: Stryke teknikker med fingrene m/ mest fokus på slapp hud i kjeveben, kinnben, og rynker rundt øyne.

-Lymfedrenasje: Avfallsstoffer fjernes med myke bevegelser fra ansiktet til lymfesystemet og ut av kroppen på en naturlig måte.

Disse terapeutiske teknikkene stimulerer og styrker nervene og musklene i ansiktet. De tilfører næring, oksygen, og øker blodsirkulasjonen, samtidig som de fornyer hudens tekstur, fjerner avfallsstoffer, urenheter og død hud.

Denne massasjen er en av de mest effektive naturlige behandlinger som forbedrer hudens tilstand og reduserer aldringstegn. Massasjen kan brukes mot stress, søvnmangel, rynker, slapphet, mm.

Resultat: Oppstrammende effekt i huden, lifting, og redusering av rynker som gir en frisk og glødende hud og et avslappende og strålende ansikt.91 visninger

Kontakt:

 

(+47) 93643634

giselababsvik@yahoo.es

Fremskridt 2,

1605 Fredrikstad

©2018 by Kobido. Proudly created with Wix.com